Nina Pauloaho

Huolenpitäjä

Tue ehdokasta

Vaaleja ei tehdä yksin, vaan vaalityö on yhteistyötä. Jokainen ehdokas tarvitsee ympärilleen innokkaan joukon tukijoita, tukiryhmän. Lähde mukaan tukemaan ehdokasta itsellesi sopivimmalla tavalla, ota rohkeasti yhteyttä mikäli tahdot lähteä mukaan tekemään vaalityötä! 

Tykkää, seuraa ja jaa

Tue ehdokasta edistämällä omalta osaltasi tämän näkyvyyttä eri sosiaalisen median kanavissa seuraamalla, tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla sisältöä.  

Liity tukiryhmään

Vaaleja ei tehdä yksin. Osana tukiryhmää olet osa kampanjatiimiäni ja voit auttaa kampanjassa juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tule mukaan!

Tule mukaan tapahtumiin

Ilmoitan tapahtumista, joissa olen paikalla sosiaalisessa mediassa, auta järjestämään tilaisuuksia tai tule paikalle juttelemaan kanssani kahvikupin äärelle. 

Mainosten jakaminen

Vaalipäivän lähestyessä on aika jakaa postilaatikoihin mainoksia. Auta jakamalla flyereita omalla asuinalueellasi, Uusimaa on suuri vaalipiiri, joten kaikki apu on tarpeen.

Kerro ehdokkaasta

Jotta mahdollisimman moni tietäisi ehdokkuudestani eduskuntavaaleissa, voit kertoa tutuillesi ja naapureillesi, että tunnet hyvän ehdokkaan!

Tee lahjoitus

Voit tukea vaalityötäni lahjoittamalla rahaa kampanjani tekemiseen. Pienikin lahjoitus on suuri apu. Arvostan suuresti jokaista euroa, jonka tukena saan.

Tue lahjoituksella

Vaaleissa ehdolla oleminen ei saisi olla rahapussin paksuudesta kiinni. Tue nuoren ehdokkaan  kampanjaa lahjoituksella! Jokainen lahjoitus kampanjaani, pieni tai suuri, on minulle tärkeä. Kaikki saamani lahjoitukset käytetään vaalityöhön. Alla esimerkkejä siitä, minkälaisiin asioihin vaalirahaa käytän.

20€
50€
100€
250€

Miten lahjoitat rahaa?

Tilisiirto

Saaja: Keskustan Porvoon Seudun Paikallisyhdistys ry

Tili: FI04 5358 0640 5720 68

Viesti: Vaalituki Nina Pauloaho


MobilePay

Numero: 040-8476133

Saaja: Sanna Andersson (Keskustan Porvoon Seudun Paikallisyhdistys ry)

Viesti: Vaalituki Nina Pauloaho