Nina Pauloaho

 Huolenpitäjä 

Kuka minä olen?

Olen Nina Pauloaho, 30-vuotias porvoolainen, politiikasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut kahden pojan äiti ja luokanopettaja. Haluan työskennellä opetuksen ja kasvatuksen parissa sekä kentällä lasten ja nuorten kanssa opetustyötä tehden mutta myös politiikan kautta yhteiskuntamme rakenteisiin vaikuttaen.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta kasvatustieteiden maisteriksi ja työskentelen tällä hetkellä Vantaalla, Ilolan koulussa luokanopettajana. Kuluvana lukuvuonna olen mukana koulumme johtoryhmässä kehittämässä koulumme toimintaa. Aiempaa työkokemusta löytyy muun muassa opetus- ja kasvatusalalta, kaupanalalta erilaisista myyjän tehtävistä sekä turvallisuusalalta vartijan tehtävistä.

Politiikassa kaivataan lisää nuoria, aidosti asioista kiinnostuneita ihmisiä vaikuttamaan, jonka vuoksi olen itsekin lähtenyt politiikkaan mukaan. Minulle tärkeitä arvoja elämässä ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, rehellisyys ja inhimillisyys. Nämä näkyvät tavassani ajatella ja toimia, niin arjessa kuin politiikassakin.

Haluan tehdä oman osuuteni, tarjota osaamistani, olla mukana rakentamassa sellaista yhteiskuntaa, jossa myös tulevilla sukupolvilla, meidän lapsillamme ja heidän lapsenlapsillansa olisi turvallista kasvaa, elää, asua, tehdä työtä, yrittää ja vanheta.

Vapaa-aikani vietän pääosin kotona lasteni kanssa sekä valokuvausta harrastaen. Luonto ja luonnonläheisyys ovat minulle tärkeitä asioita, vietänkin mielelläni aikaa lähiluonnossa yksin ja yhdessä perheeni kanssa.

Tarvisemme kokeneiden kansanedustajien rinnalle nuoria, osaavia päättäjiä. Myös Keskusta tarvitsee nuoria ja nuorten näkemystä, jotta puolueen aatetta voidaan kirkastaa.

Luottamustehtävät 2023

Varavaltuutettu Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustossa


Varautuminen- ja turvallisuus lautakunnan jäsen Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella

Keskustan Uudenmaan piirin hallituksen jäsen


Uudenmaan Keskustanuorten hallituksen jäsen 

Porvoon Keskustan kunnallisjärjestön hallituksen jäsen

Vantaan opettajien ammattiyhdistyksen VOAY:n hallituksen jäsen